ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА
ЋИРИЛИЦА  |   ЛАТИНИЦА

Првомајски уранак на обали Дрине-препорука Туристичке организације Љубовија

Свим љубитељима природе, реке, људима ведрог духа препоручујемо да предстојеће првомајске празнике проведу у викенд насељима и смештајним капацитетима на обали Дрине. Јутра на обали ове реке су незаборавна. Прва јутарња кафа са погледом на једну од најлепших европских река, топла добродошлица наших домаћина учиниће да нам се изнова и изнова враћате. Наши домаћини припремили су за вас изузетно повоље пакете за боравак у време празника. Смештај је на самој обали Дрине, а гастрономска понуда је празник за очи и сва чула. Овде се спрема домаћа храна од органских намирница, служи мед, ракија коју домаћини сами производе, купиново вино, воће и поврће из њихових воћњака и повртњака.
Препоручујемо вам "Етно село Врхпоље" у Врхпољу, "Вилу Зеленику" у Врхпољу, "Тадића вајате" у Дрлачама, "Дринску милину" у Дрлачама, "Дринско свитање" у Горњој Трешњици, "Одмор на Дрини Савић", а за љубитеље хотелског смештаја хотел "Дринску ласту". Промотивне пакете можете пронаћи на нашем сајту.
Првомајски празници поред традиционалног уранка обилују другим дешавањима. У "Етно селу Врхпоље" организује се традиционална "Гулашијада"-1.маја, а у поподневним часовима на камп на обали Дрине у близини "Етно села Врхпоље" пристижу учесници међународне кајак кану регате.
Очекујемо велики број туриста у време празника у нашем крају, желимо им добродошлицу, пријатан боравак, а ми ћемо се потрудити да будемо добри домаћини.
О нама

Туристичка организација општине Љубовија је основана са циљем валоризације, очувања и заштите туристичких вредности и унапређења и развоја туризма на територији општине Љубовија.

Задаци Туристичке организације Љубовија су:

  • 1. обогаћивање и подизање нивоа квалитета туристичких садржаја,
  • 2. организовање туристичке информативно-промотивне делатности,
  • 3. организовање манифестација,
  • 4. унапређење и промоција,
  • 5. унапређивање туризма у општини,
  • 6. учешће у разради и спровођењу локалне туристичке политике,
  • 7. унапређење услова за прихват и боравак туриста.