ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ЉУБОВИЈА
ЋИРИЛИЦА  |   ЛАТИНИЦА

"Дринска милина" у Дрлачама

Десетак километара од Љубовије, у селу Дрлаче на самој обали Дрине простире се туристички комплекс "Дринска милина". Смештен је у непосредној близини "Тадића вајата". После изградње "Тадића вајата" и изузетно великог интересовања туриста за боравак на Дрини наши домаћини Милан и Рада Тадић су решили да направе још један комплекс за смештај гостију "Дринску милину" и са својим суседом Драганом Тадићем се укључе у туристичку понуду сеоског туризма у Дрлачама. Удружени могу да сместе један аутобус туриста.
"Дринска милина" како јој име каже права је милина за љубитеље природе, реке, одмор уз жубор Дрине и цвркут птица. Рада, млада домаћица, је ту да гостима припреми квалитетну азбуковачку храну по жељи. Храну коју служе гостима сами производе-сир, кајмак, воће и поврће, ракију, домаће сокове. Све је органског порекла и пуног укуса. Милан домаћин је ту да организује спуст Дрином чамцима, вожњу квадом, обилазак терена, а све по жељи туриста.
Попуњеност капацитета током читаве године је изузетна. Задовољни туристи домаћи и страни се враћају у све већем броју, са пријатељима и рођацима. У последње време неколико младенаца из великих градова је пожелело да се на вечну љубав закуне баш у овом туристичком комплексу. Рада и Милан су се потрудили да припреме простор и прилагоде све младенцима и гостима.
Задовољни су гости, задовољни и домаћини, а то је сврха и смисао сваког посла посебно у туризму.
Информације и резервације:
Рада и Милан Тадић-064/411-30-45.
О нама

Туристичка организација општине Љубовија је основана са циљем валоризације, очувања и заштите туристичких вредности и унапређења и развоја туризма на територији општине Љубовија.

Задаци Туристичке организације Љубовија су:

  • 1. обогаћивање и подизање нивоа квалитета туристичких садржаја,
  • 2. организовање туристичке информативно-промотивне делатности,
  • 3. организовање манифестација,
  • 4. унапређење и промоција,
  • 5. унапређивање туризма у општини,
  • 6. учешће у разради и спровођењу локалне туристичке политике,
  • 7. унапређење услова за прихват и боравак туриста.