TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE LJUBOVIJA
LATINICA  |   ĆIRILICA

Pripreme za nastup na predstojećem sajmu turizma u Beogradu od 21. do 24.02.2019.g

Pripreme za nastup i predstavlјanje na predstojećem sajmu turizma u Beogradu u punom su jeku. Turistička organizacija opštine Ljubovija je zakupila štand na sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 21. do 24. februara 2019.godine. Ove godine nastupamo sa TO Loznica, Krupanj i Mali Zvornik. Predsednici sve četiri opštine su dogovorili da nastupimo kao regija Podrinje, jer će uskoro biti formirana i regionalna TO Podrinja. Štand je površine 136 m2, otvoren sa sve četiri strane za posetioce, na atraktivnoj lokaciji na ulasku u sajamsku halu broj 4, delu sajamske hale u kojoj se predstavlјa domaća turistička ponuda. Svaka od četiri opštine imaće po nekoliko info pulta, svoje stolove za goste i zasebnu ostavu. Pripremamo atraktivan promotivni materijal koji predstavlјa turističku ponudu naše opštine. Spremamo se za kompleksan i sveobuhvatan nastup na sajmu i potrudićemo se da predstavimo sve aspekte turističke ponude naše opštine.
Pozivamo sve turističke subjekte da nam se pridruže i aktivno se uklјuče u organizaciju nastupa, tako što će na vreme doći kod nas u Turističku organizaciju Ljubovija na dogovor oko predstavlјanja. Ima dovolјno prostora i vremena da se za četiri dana, koliko traje sajam, predstave svi turistički subjekti, turistička ponuda, manifestacije...
O nama

Turistička organizacija opštine Ljubovija je osnovana sa ciljem valorizacije, očuvanja i zaštite turističkih vrednosti i unapređenja i razvoja turizma na teritoriji opštine Ljubovija.

Zadaci Turističke organizacije Ljubovija su:

  • 1. obogaćivanje i podizanje nivoa kvaliteta turističkih sadržaja,
  • 2. organizovanje turističke informativno-promotivne delatnosti,
  • 3. organizovanje manifestacija,
  • 4. unapređenje i promocija,
  • 5. unapređivanje turizma u opštini,
  • 6. učešće u razradi i sprovođenju lokalne turističke politike,
  • 7. unapređenje uslova za prihvat i boravak turista.