TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE LJUBOVIJA
LATINICA  |   ĆIRILICA

Sve je spremno za nastup na predstojećem sajmu turizma u Beogradu od 21. do 24.02.2019.g.

Sve je spremno za nastup i predstavlјanje na predstojećem sajmu turizma u Beogradu. Turistička organizacija opštine Ljubovija je zakupila štand na sajmu turizma u Beogradu, koji se održava od 21. do 24. februara 2019.godine. Ove godine nastupamo sa TO Loznica, Krupanj i Mali Zvornik. Predsednici sve četiri opštine su dogovorili da nastupimo kao regija Podrinje, jer će uskoro biti formirana i regionalna TO Podrinja. Štand je površine 136 m2, otvoren sa sve četiri strane za posetioce, na atraktivnoj lokaciji na ulasku u sajamsku halu broj 4, delu sajamske hale u kojoj se predstavlјa domaća turistička ponuda. Svaka od četiri opštine imaće po nekoliko info pultova, svoje stolove za goste. Pripremlјen je atraktivan promotivni materijal koji predstavlјa turističku ponudu naše opštine. Spremamo se za kompleksan i sveobuhvatan nastup na sajmu i potrudićemo se da predstavimo sve aspekte turističke ponude naše opštine.
Poseban akcenat stavićemo na promociju smeštajnih kapaciteta na Drinskoj rivijeri i objektima seoskog turizma, gastronomske ponude, manifestacija, verskog turizma, mogućnosti za sport i rekreaciju...Promocija reke Drine, planine Bobije i sadržaja vezanih za njih zauzeće centralno mesto, jer su one okosnica razvoja turizma u Azbukovici. Očekujemo veliki broj medija, posetilaca na štandu i uspešnu promociju kompletne turističke ponude opštine Ljubovija.
O nama

Turistička organizacija opštine Ljubovija je osnovana sa ciljem valorizacije, očuvanja i zaštite turističkih vrednosti i unapređenja i razvoja turizma na teritoriji opštine Ljubovija.

Zadaci Turističke organizacije Ljubovija su:

  • 1. obogaćivanje i podizanje nivoa kvaliteta turističkih sadržaja,
  • 2. organizovanje turističke informativno-promotivne delatnosti,
  • 3. organizovanje manifestacija,
  • 4. unapređenje i promocija,
  • 5. unapređivanje turizma u opštini,
  • 6. učešće u razradi i sprovođenju lokalne turističke politike,
  • 7. unapređenje uslova za prihvat i boravak turista.